3e plaats voor Jan van Gulik

In een sensationeel gevecht won Jan van Gulik afgelopen donderdag zijn partij tegen Jan Verlaan. Verlaan verloor een toren maar weigerde zich neer te leggen bij verlies. Van Gulik moest alsnog alle zeilen bijzetten om de partij uiteindelijk op zijn naam te kunnen schrijven.

Hans de Bruijne verloor van een zeer gedegen spelende Gerard Snabel en daarmee ook zijn derde plek op de ranglijst. Gerard maakte geen fouten en Hans verspeelde teveel tijd zodat de winst voor de witspeler was.

Louis Stolwijk won in het middenspel een pion van Han Swarte. Na een grote afruil gaf deze extra pion de doorslag en promoveerde.

Berry van Tienhoven en Tony Verlaan startten hun partij goed zodat een gelijke stand op het bord kwam te staan. Jammer genoeg gaf Tony daarna een stuk weg. Dit foutje probeerde hij nog wel te corrigeren, maar tevergeefs: Berry won.

De nummers een en twee van de ranglijst, Kees Jan Kraan en Jan Breedijk, moesten aantreden om een partij voor de externe competitie tegen Bodegraven 1 vooruit te spelen


2 reacties on “3e plaats voor Jan van Gulik”

  1. janvangulik schreef:

    Ha Hans, de titel belooft veel. Zie echter geen verslag onder de koptekst. Ben heel benieuwd.

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s